4 Mart 2015 Çarşamba

Stajyer Ehliyete Kalmayın !

Güneş Sürücü Kursları indirim bizde on 4 Mart 2015 Çarşamba  | Yorum Yok

İç işleri bakanlığı trafik kanununa göre yönetmelik ile ilgili birtakım değişikliklerde bulunacaktır. Değişiklik maddelerinin en dikkat çeken kısmı ise ''STAJYER EHLİYET'' oluyor. Bu yasayla birlikte yeni ehliyet alacak olan adaylar ise stajyer sürücü olarak araç kullanacaktır trafikte 2 yıl boyunca. Bu uygulanacak olan sistem AB ülkelerinde Almanya, Danimarka, ve Fransa'da gibi bir çok AB üyesi ülkelerde uygulanıyor.  Stajyer sürücülerin uyması gereken bir takım kullar var uymak zorundalar. Aksi halde çıkacak olan yasada ehliyetinize el konulabiliyor. Kurallardan örnek vermemiz gerekirse şu şekilde sıralanıyor. İki yıl boyunca 5 kez kırmızı ışıkta geçeni, 5 defa hız limitini aşan , alkollu ve uyuşturucu madde kullanıp trafiğe çıkan, veya 100 ceza puanını dolduran ''STAJYER'' sürücü belgelerini alabilmeleri için tekrar sürücü kursuna kayıt yaptırıp yeniden eğitimlerden geçirilecek. Bir önceki almış oldukları ehliyet ise iptali gerçekleşecek. Diğer konu ise ehliyetleri iptal olan sürücüler ise yeniden sürücü belgesi alabilmek için psiko tektik ve uzman piskoloji doktorundan muayene edilerek sağlık raporu verilecektir.

Güneş Sürücü Kursları

15 Yıldır mersine ehliyeti Güneş Sürücü Kurslar veriyor. Kalitemizden ödün vermedik. Mersinin çeşitli ilçelerinde bulunan şubelerimizden yararlana bilirsiniz. Bizimle iletişim kurmanız için lütfen işletişim menümüzden destek alınız. Teşekürler Mersin.

0 yorum:

    If you would like to receive our RSS updates via email, simply enter your email address below click subscribe.

Sayaç Kodları

Sayaç

Website Monitoring - InternetSupervision.com
© 2013 Mersin Güneş Sürücü Kursları. Mersin Sürücü Kursu Sürücü Kursu Güneş Sürücü Kursları Direksiyon Eğiti
mersin sürücü kursu G sınıfı iş makinası ehliyeti 2017 Ehliyet sınav tarihleri ne zaman Ehliyet sınav soruları 2017 ehliyet sınav soruları Ehliyet alma yaşı stajyer ehliyet Sürücü Kursu Taban Fiyatı Mersin özel direksiyon dersi B1 sınıfı Ehliyet Mersin iş makinası ehliyeti